Nieuw pand Beatles Museum Alkmaar

Beatles Museum Alkmaar Nieuws

Nieuw pand Beatles Museum Alkmaar

Zaterdag 4 juni is de grootse opening van het nieuwe Beatles Museum Alkmaar. Het zal de laatste van de vele verhuizingen zijn en we pakken dan ook extra uit voor deze opening.  Live muziek van verschillende bands, opvoering van het theaterstuk ‘De Beatles zusjes’, opening van de nieuwe expositie ‘The making of SGT.PEPPER’ en de onthulling van een hele spectaculaire expositie door de wethouder van cultuur van de gemeente Alkmaar. Het museum is nu nog groter, mooier en beter bereikbaar.

Dus zet het in je agenda en wees er ook bij. Ook is er een speciale sale van boeken, met super lage prijzen (alleen dat weekeinde) en of het niet genoeg is, Samuel en ik presenteren dan onze twee nieuwste boeken. Samuel is net als ik aanwezig om zijn boeken te signeren.

Genoeg redenen om zaterdag 4 juni in de agenda te zetten.

Grootse opening Beatles Museum Alkmaar.

Pettemerstraat 12a, 1823CW Alkmaar.

Nieuwe stijl, groter, mooier, uitgebreider en met iets….nou dat moet je zien….

De opening is om 12.00 uur.

Aanpassing toegangsprijs.

Het was al jaren het geval. De toegangsprijs van 2.50 p.p. was niet in verhouding met wat men te zien kreeg.  Meer dan 1000m2 Beatles, en dat voor € 2.50.  Dan is niet reëel en ook de meest gehoorde opmerking.  Met een nieuw pand en extra exposities was het dan ook niet meer dan normaal dat de prijs aangepast zou worden.

Vanaf 1 juni 2016 zal de nieuwe toegangsprijs dan ook 5,00 euro per persoon bedragen. Wie het museum nog voor de oude prijs wil bezoeken heeft tot 16 mei (2e Pinksterdag) de tijd om ons museum aan de Noorderkade te bekijken.  Hierna gaan de deuren daar definitief op slot en gaan we op 4 juni weer open op ons nieuwe adres Pettemerstraat 12a, 1823CW Alkmaar.

We zien jullie graag!

Team Beatles Museum Alkmaar