25 februari, Beatlesdag in Alkmaar, herdenking 75e geboortedag George Harrison

Beatles Museum Alkmaar Nieuws, Nieuwsbrief

Zondag 25 Februari, zet hem in je agenda. Dan herdenken wij de 75e geboorte dag van George Harrison met een mooie Beatlesdag in ons Beatles museum.

Met veel live optredens, de beroemde Beatles veiling, een prachtige nieuwe George Harrison tentoonstelling over de bootlegs / illegale platen die van hem verschenen zijn zowel op vinyl, cd en dvd.

Natuurlijk zal de gezellige Beatlesmarkt niet ontbreken, met fanclubs en handelaren met de leukste items.

Volgens onze traditie zal deze dag een speciale toegangskaart gedrukt worden die alleen deze dag verkrijgbaar zal zijn. Slechts 250 worden er gedrukt, dus wees er snel bij.

Om het extra feestelijk te houden krijgt elke betalende bezoeker een leuke extra, dus…

Zondag 25 februari
Aanvang: 11.00 uur (een uur eerder dan gebruikelijk op zondag)

Beatles Museum Alkmaar,
Pettemerstraat 12a
1823CW Alkmaar

Toegangsprijs is net als altijd slechts 5 euro p.p.

Beste fans, er zijn veel Beatles social media paginas, help het Beatles museum en link deze pagina zo veel mogelijk door. Heel veel dank hiervoor.