Beatles dag 28 juli 2018 in het Beatles Museum Alkmaar

Beatles Museum Alkmaar Nieuws

Beste Beatles fan,

Zaterdag 28 juli zal er in het Beatles museum in Alkmaar een speciale Beatlesdag worden gehouden.

De aanleiding is nu niet een herdenking of een verjaardag van één van The Beatles zelf, maar een dubbel jubileum van Beatles museum eigenaar Azing Moltmaker.
Op 28 juli zal Azing zijn 60e verjaardag vieren en tevens is het deze dag 45 jaar geleden dat hij zijn eerste Beatles single (Michelle / Girl) voor zijn verjaardag kreeg. Ondanks dat Azing het één van de aller slechtste Beatles nummers vindt (ieder heeft recht of zijn / haar eigen smaak en mening) is de single het begin geworden van een enorme collectie.
In 45 jaar wist hij zijn collectie zo uit te breiden dat hij bij de top van de verzamelwereld behoort. In 1981 resulteerde dit in de opening van zijn eerste museum in Krommenie en het museum is blijven groeien tot het uiteindelijk het grootste ter wereld is geworden. Hoe dit alles heeft plaatsgevonden is te lezen in Azing zijn persoonlijke biografie.
Het boek ”AMAZING, MIJN BOEK” zal op deze Beatlesdag uitgebracht worden, en Azing zal het eerste exemplaar in ontvangst nemen. Van de eerste oplage zijn slechts 100 boeken in een luxe hardcover uitgebracht.
De Beatlesdag zal beginnen om 11.00 uur, zal duren tot 17.00 uur en het volgende staat op het programma:
  1. Uitreiking eerste exemplaar AMAZING , mijn boek
  2.  Tentoonstelling over de piratenschepen van Hans Hettelder, deze expositie is er slechts één dag.
  3. De Beatles veiling (bij voldoende belangstelling)
  4. Beatles markt met fanclubs en Beatles handelaren
  5. Live muziek, o.a. met onze superster Nina en Trio Sphere en wie weet nog leuke gasten.
  6. Elke bezoeker ontvangt een leuke extra en een speciale toegangskaart waarvan er slechts 250 zijn gedrukt.
  7. Speciaal voor deze dag zal Azing zijn beroemde koekjes bakken, dus bestel je koffie of thee bij Eleanor’s tearoom
Mis deze dag dus niet!
Betreffende Azing zijn verjaardag. Vier dit met ons en even een tip, hij rookt niet, drinkt geen alcohol, maar houdt wel van zoet gemengde dropjes.