Beste Beatles fan,

 

Het zijn moeilijke tijden in Nederland. Wij hadden vorige week nog het idee dat het museum gewoon open kon blijven, maar jammer genoeg is dit niet het geval. Tot nader order is het museum alleen op afspraak te bezoeken, en niemand weet hoelang dit gaat duren. Iedereen kan begrijpen dat dit een ramp is voor het museum die in één klap zonder inkomsten komt te zitten. Wij moeten er nu voor zorgen dat we door deze moeilijke periode komen en zullen ook wat  creatief aan de gang moeten gaan.

 

Mail order

Ons idee over mail order was altijd dat wij de mensen juist naar het museum wilde laten komen, maar nu hebben we die luxe niet meer.  Om toch te zorgen dat we door kunnen gaan is team Beatles Museum Alkmaar druk aan de slag om een leuke catalogus samen te stellen die je als PDF kan ontvangen. Stuur een email naar azing@beatlesmuseum.nl en vraag hem aan.  De catalogus staat vol met leuke aanbiedingen.  Ook is er een speciale catalogus met unieke import cd’s en lp’s te bestellen.  Dit is de Collector Catalogus. Vraag de standaard en de collectors editie nu aan en je hebt ze binnen een paar dagen in je mailbox. 

 

De Beatles Museum Alkmaar VIP kaart - donaties aan het museum

Op dit moment doen we een beroep op onze lezers van de website, nieuwsbrief en social media.  Om deze periode te overleven hebben we simpel genoeg geld nodig.  De inkomsten van het Beatles Museum Alkmaar liggen nu stil, beurzen en andere evenementen waarbij we vaak een leuke extra konden verdienen zijn overal afgelast. Wij doen dan ook een beroep op de fans om het museum door deze slechte tijd heen te helpen.  Dit kan op twee manieren:

 

Donaties

Mensen die het museum een warm hart toedragen vragen wij of zij het museum financieel zouden kunnen ondersteunen met een vrijwillige donatie, en werkelijk elke donatie groot of klein zijn van harte welkom, kan je wat missen? Help het museum . Het zou zonde zijn als wij dit bijzondere museum kwijt zouden raken.

 

Beatles Museum Alkmaar VIP kaart

Een leuke manier om het museum te helpen is om de speciale VIP kaart te kopen. De kaart kost slechts 25 euro p/st. Deze kaart geeft je het gehele jaar 2020 gratis toegang tot het museum, biedt de kaarthouder een gratis kopje koffie of thee en tevens krijg je 10% korting op je aankopen uit onze Beatles Shop / Catalogus.

 

Wil je een donatie doen? Wil je de speciale VIP kaart?

Maak dan 25 of meer over voor de VIP kaart, of welk bedrag je zou willen overmaken als donatie op rekeningnummer NL73ABNA0847580202 t.n.v.  Stichting Beatles 4-ever te Alkmaar o.v.v.  VIP kaart of donatie. Later in het jaar zullen wij iets speciaals voor onze donateurs doen als dank voor hun hulp.  Laten wij er met elkaar voor zorgen dat dit unieke museum deze periode doorkomt.

Het museum toch bezoeken?

Dit is beperkt mogelijk.  Als je ons museum zou willen bezoeken is het mogelijk om dit op afspreek te doen.  Wij zorgen dan dat we aanwezig zijn zodat je het museum toch kan bekijken. Bel voor een afspraak 06-38305895.  Omdat speciaal alle lichten e.d. dan aan moeten, moeten we  jammer genoeg de toegangsprijs dan verhogen van vijf euro per persoon, naar tien euro per persoon. We hopen dat je het begrip op kunt brengen voor deze tijdelijke prijsstijging.

 

Wat kunnen we verwachten in de speciale Beatles Shop Catalogus?

Wij doen ons uiterste best om leuke dingen in de lijst te zetten. Mooie t-shirt, unieke posters, 

boeken en nog veel meer.  Vraag de catalogus gratis aan per email naar azing@beatlesmuseum.nl 

 

Collectors Catalogus

Soms krijgen we cd’s en lp’s binnen die in kleine oplagen gemaakt zijn.  Mooie genummerde uitgaven met unieke opnamen. Zeldzame persingen van platen uit de gehele wereld. Speciaal voor de fan die wat meer wil dan de reguliere opnamen en uitgaven hebben we de Collector's catalogus samengesteld. 

 

Laten we hopen dat we door deze moeilijke periode komen, en als iedereen een beetje meewerkt zou het moeten lukken.

 

Namens heel team Beatles Museum Alkmaar wil ik iedereen bij voorbaat bedanken.  Laten we met elkaar het Beatles Museum Alkmaar open houden.

 

Azing Moltmaker

Directeur Beatles Museum Alkmaar

azing@beatlesmuseum.nl

06-38305895