DONEREN

Wat te doen met platen en / of stripboeken die je niet meer gebruikt?

Naast het Beatles Museum Alkmaar hebben we een extra gedeelte, te weten Collector’s Paradise. Een speciaalzaak gemaakt voor de verzamelaar in de ruimste zin van het woord. Dit onderdeel van het Beatles Museum Alkmaar zorgt er voor dat we onze toegangsprijs van slechts € 15,00 p/p kunnen blijven hanteren en ook jij kan helpen het museum open te houden. Voor dit gedeelte vragen we de hulp in van de fans en bezoekers.

 

Doneer je lp’s e.d. aan het Beatles Museum Alkmaar  / Collector’s Paradise. Iedereen kent het wel, dozen met lp’s, singles en stripboeken, ze staan al jaren op zolder, niemand kijkt er naar om, maar weggooien doen we ook niet. Nu heeft het Beatles Museum Alkmaar een leuke oplossing, doneer je lp’s / stripboeken / DVD’s / CD’s aan het museum, wij verkopen het in ons Collector’s Paradise gedeelte en met de opbrengst houden we het museum open.

Een prachtige win-win situatie. Jij hebt weer ruimte, alles komt goed terecht en het unieke Beatles Museum Alkmaar kan open blijven en de toegangsprijs hoeven wij niet te verhogen waardoor het museum voor iedereen toegankelijk blijft. Gooi dus niets weg.

 

Als je eerst wilt zien hoe we werken, kom naar ons museum en vraag of je Collector’s Paradise mag bezoeken.

Besluit je dat je wilt doneren, dan kan je contact met ons opnemen via het contactformulier en wij zullen je spoedig contacteren.

 

Bellen mag natuurlijk ook! Ons telefoonnummer is 0638305895.

 

Namens het gehele Beatles Museum Alkmaar team alvast bedankt!