Beste Beatles, Elvis en Zeezender Museum bezoekers,

 

Het museum gaat voor een paar weken dicht. Zaterdag 25 maart gaan we spectaculair weer open met een waanzinnige heropening. Maar voor het zover is, moeten eerst de handen uit de mouwen en gaat het museum de grootste uitbreiding uit haar geschiedenis krijgen.

 

Tussen 27 februari en 24 maart gesloten

27 februari is de grote uitbreiding van start en worden de Pettemerstraat 12 en 12A samengevoegd tot één groot mega museum.  

  • Het Beatles museum

Het museum was al het grootste Beatles museum ter wereld en zal nu ruim 1/3e groter worden met een groot aantal speciale exposities en een veel mooiere ingang. Het zal nu een oppervlakte krijgen van maar liefst 1600m2.

  • Het Elvis museum

Het één na grootste museum in ons gebouw zal ruim 5x zo groot worden als het nu was, met ruim 30 extra vitrines om alle items te laten zien die we hebben.

  • Het Zeezender museum

Het kleinste, maar niet minder bijzondere museum van onze drie musea zal niet zo heel veel veranderen, het gaat wel iets groter worden en ook heeft Hans wederom een nieuw schip gebouwd.  Welke het is mag ik nog niet zeggen.  Dat zien we dus allemaal tijdens de heropening van 25 maart.

  • Collector's Paradise

Alle winkels van het museum worden nu samengebracht tot een prachtig winkelgedeelte, eerst de Beatles winkel,  dan de Elvis winkel waaronder oa de grootste Elvis platenwinkel van Nederland, Een platenzaak van Abba tot Zappa met lp's, singles, cd's, muziek dvd's en een stripboekenwinkel met zeer unieke stripboeken.  Ook onze speciaalzaak is een bezoek meer dan waard.

 

25 maart, een datum om in je agenda te zetten.

 

Zaterdag 25 maart as is het zo ver, dan krijgt iedereen de kans om het totaal vernieuwde en dubbel zo grote museum te bekijken. Betreed het museum via de nieuwe ingang Pettemerstraat 12, in Alkmaar.  Geloof mij, je zal niet weten wat je te zien krijgt.  Eindelijk kunnen we de mega collectie laten zien, zoals nog nooit daarvoor. Een enorme aantal vitrines zijn aangekocht, prachtige panelen ontworpen, leerzame banners gemaakt, de Beatles, Elvis winkels, Collector's paradise, de speciaalzaak voor stripboeken en muziek van Abba tot Zappa, een prachtige koffiecorner, alles vernieuwd, alles verbeterd , groter, mooier. Ik zou geen excuses kunnen verzinnen om zaterdag 25 maart niet naar Alkmaar te komen, en het feest met ons te vieren. 

 

Waanzinnige opening

 

De opening zal gedaan worden door de twee mooiste dames die ik ooit heb gezien.  Verder hebben we live acts voor de Beatles en Elvis fans, meer hierover in de volgende nieuwsbrief.  Nu hoef je alleen maar te onthouden dat we tussen 27 februari en 24 maart gesloten zijn en dat 25 maart de spectaculaire opening zal zijn.  Mijn dochter heeft wederom een prachtige toegangskaart gemaakt waarvan er slechts 300 gedrukt worden, en die slechts één dag verkrijgbaar zal zijn. Ook krijgt elke bezoeker een leuk welkomstgeschenk van ons. Er zullen deze weken meer nieuwsbrieven verstuurd worden met foto's van de verbouwing, graag tot 25 maart,  En bezoek de Beatles Elvis dag van het jaar.

 

Met vriendelijke groet,

 

Azing en Julie Moltmaker, Marijke, Martin, Paul, Sanne  en Vincent

Team Beatles museum, Alkmaar

 

www.beatlesmuseum.nl   azing@beatlesmuseum.nl  06-38305895